fbpx

E-LEARNING

E-LEARNING - ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

Η Εκπαιδευτική Διαδικασία στα προγράμματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης του FUTURE BUSINESS SCHOOL διεξάγεται μέσω του διαδικτύου, προσφέροντας στον εκπαιδευόμενο «αυτονομία», δηλαδή τη δυνατότητα μελέτης στο χώρο και στον χρόνο που τον εξυπηρετεί.

Σε συνεργασία με την υπεύθυνη των E-learning προγραμμάτων, μπορείτε να δημιουργήσετε το ατομικό σας πρόγραμμα φοίτησης με ευελιξία, χωρίς να διαταράξετε την καθημερινότητα σας.

Το FUTURE BUSINESS SCHOOL συνεχίζοντας τον δρόμο της ανανέωσης είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι εγκαινίασε πρόσφατα την ΝΕΑ εκπαιδευτική του πλατφόρμα η οποία είναι ΑΠΟΛΥΤΑ προσβάσιμη και από tablet ή smartphone.

Όλα τα σεμινάρια είναι πλέον μηχανογραφημένα.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι με την ολοκλήρωση της εγγραφής σας, σας αποστέλλονται στη διεύθυνση e-mail που μας δηλώσατε το προσωπικό σας username & password με το οποίο θα μπορείτε να εισέρχεστε εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο στον ατομικό σας λογαριασμό στην πλατφόρμα μας.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος παρέχεται πλήρης εκπαιδευτική υποστήριξη από τους άρτια καταρτισμένους εκπαιδευτές μας.
Ο σπουδαστής μπορεί να απευθύνεται ηλεκτρονικά στον υπεύθυνο καθηγητή του για την άμεση επίλυση αποριών σχετιζόμενων με τα μαθήματα και τις ασκήσεις αξιολόγησης.

Η παρακολούθηση των προγραμμάτων εξ’ αποστάσεως (e-learning) αναλυτικά περιλαμβάνει:

 • Την ηλεκτρονική αποστολή κωδικών πρόσβασης οι οποίοι έχουν ισχύ μέχρι την αποφοίτηση του.
 • Το Syllabus του σεμιναρίου.
 • Το Χρονοδιάγραμμα του σεμιναρίου.
 • Το εκπαιδευτικό υλικό των προγραμμάτων διατίθεται σταδιακά (σε ηλεκτρονική μορφή), ανά διδακτική ενότητα και ανά μάθημα και το οποίο μπορείτε είτε να το διαβάσετε μέσα από την εκπαιδευτική πλατφόρμα , είτε να το αποθηκεύσετε για μελλοντική χρήση.
  Ανάλογα με το αντικείμενο διδασκαλίας, το εκπαιδευτικό υλικό μπορεί να περιλαμβάνει αρχεία .ppt, .pdf, videos, quizzes, links, υποδειγματικές ασκήσεις, case studies, πρόσθετη βιβλιογραφία, μαγνητοσκοπημένες διαλέξεις, ασκήσεις αυτό-αξιολόγησης, λεξιλόγιο μαθήματος.
  Το ηλεκτρονικό υλικό οργανώνεται από έμπειρους καθηγητές κάθε Προγράμματος οι οποίοι διαθέτουν πολυετή διδακτική δραστηριότητα και εργασιακή εμπειρία.
 • Υποστηρικτικό υλικό των μαθημάτων (άρθρα, link στο internet, σχετικά βίντεο, προτεινόμενη βιβλιογραφία κλπ).
 • Την αποστολή οδηγιών για τη μελέτη των εργασιών, τα κριτήρια αξιολόγησης, τις ώρες επικοινωνίας με τον αρμόδιο καθηγητή για την επίλυση αποριών και την παροχή διευκρινίσεων καθώς και τα σχόλια και τις διορθώσεις επί των εργασιών.
 • Ο εκπαιδευόμενος με βάση το χρονοδιάγραμμα του μαθήματος καλείται να μελετήσει την ύλη, στην οποία και εξετάζεται μέσω επιμέρους εβδομαδιαίων τεστ αξιολόγησης τα οποία θα πρέπει να υποβάλλονται μέσα στα χρονικά περιθώρια που του έχει θέσει ο αρμόδιος καθηγητής.
  Σημειώνουμε πως όλες οι εξετάσεις διεξάγονται ηλεκτρονικά ,ακόμη κ απ΄το tablet ή το κινητό & άμεσα ο σπουδαστής λαμβάνει τα αποτελέσματα της εξέτασης με αναλυτικό mail που του αποστέλλεται αυτόματα.
 • Αναλυτική Βαθμολογία on line των εξετάσεων ανά μάθημα & ανά ενότητα.
 • Nέα του Future Business School (εκδηλώσεις της σχολής , σημαντικές ανακοινώσεις κλπ). Νέα που αφορούν μόνο τους σπουδαστές κάποιου συγκεκριμένου σεμιναρίου ή τμήματος.
 • Επίσης, θα πρέπει να παραδώσει και μια εργασία (όπου απαιτείται) στην οποία και βαθμολογείται με συντελεστή βαρύτητας και να εξεταστεί στις τελικές εξετάσεις του μαθήματος, οι οποίες διεξάγονται ηλεκτρονικά (on line).
 • Η χορήγηση του τίτλου σπουδών πραγματοποιείται, σε περίπτωση που ο εκπαιδευόμενος λάβει σε όλα τα μαθήματα του Προγράμματος βαθμό μεγαλύτερο ή ίσο του 40%.
  Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκπαιδευτική διαδικασία παρέχονται στον οδηγό σπουδών κάθε Εκπαιδευτικού Προγράμματος.
 • Επικοινωνία - υποστήριξη: Οι σπουδαστές μπορούν να επικοινωνούν ηλεκτρονικά με τους καθηγητές, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας καθώς επίσης και με την γραμματεία του Future Business School.
  Επίσης παρέχεται η δυνατότητα συναντήσεων σε συγκεκριμένες ημερομηνίες στις εγκαταστάσεις της σχολής. Στη διάρκεια των συναντήσεων ο καθηγητής θα λύνει τυχόν απορίες του σπουδαστή, θα του παρέχει οδηγίες για αποδοτικότερη μελέτη και για την εκπόνηση των εργασιών του, καθώς επίσης και καθοδήγηση για επιτυχές αποτέλεσμα στις τελικές εξετάσεις.
 • Έντυπο αξιολόγησης του εισηγητή, της σχολής & του εκπαιδευτικού υλικού.

Η εκπαιδευτική μας πλατφόρμα συνεχώς βελτιώνεται και εξελίσσεται για την δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση.

Στο Future Business School πιστεύουμε στην επικοινωνία και τη διάδραση.
Το αποδεικνύουμε καθημερινά.

Μέσω της ηλεκτρονικής μας πλατφόρμας βρισκόμαστε κοντά σας μέχρι και την ώρα της αποφοίτησής σας, όλη μέρα, κάθε μέρα.

 

Δείτε όλα τα Diplomas & τα Σεμινάρια με e-learning